Контакт

Avto - Ekspert д.о.о. е генеален увозеник и дистрибутер за Chery автомобили за Македонија.
Сите информации за нашата дилерско-сервисна мрежа, за моделите, цените и услугите можете да добиете на следниве телефони

Телефон:   +38975 840 595

Fax:  +38922442451

Email: igor.iliev@chery.com.mk

ул. Бул. 3-та Македонска Бригада бб
1000 Скопје, Македонија

 

Локација  Avto - Ekspert д.о.о. Google Maps.
Кликнете на сликата за поголем приказ на нашата локација

Ценовник

Малку користени возила

Дилерско-сервисна мрежа

Гаранција

Линкови
 
 
 
Copyright © 2010 Chery Inc. All Rights Reserved